Beautystudio 18

Bergman: complete verzorging voor uw huid

Bergman biedt een complete verzorging voor de huid.  Via een intensieve scrub wordt uw huid ontdaan van oneffenheden en verstoppingen. Indien gewenst worden de wenkbrauwen geëpileerd. Tijdens het op uw huidtype afgestemde gezichtsmasker geven we een ontspannende weldadige massage van de nek en schouders.

We sluiten de behandeling af met een serum, gezichtsmassage en een dag- en oogcrème die geschikt zijn voor uw huidtype.

De verzorgingsproducten worden ontwikkeld in de Bergman kliniek en zijn derhalve van professionele kwaliteit.

 

 

We stellen de 7 Bergman behandelingen hieronder aan u voor: 

Bergman Express Treatment: complete huidverzorging

Een compacte behandeling waarbij het accent ligt op het reinigen van de huid. Na een milde reiniging en een intensieve scrub wordt de huid ontdaan van oneffenheden en verstoppingen. Indien gewenst epileren we uw wenkbrauwen. Tijdens het op uw huidtype afgestemde masker geven we u een ontspannende weldadige massage van de nek en schouders.

De behandeling wordt afgesloten met een serum en een gezichtsmassage met een dag- en oogcreme die geschikt is voor uw huidtype. Eventueel kunt u de Express treatment uitbreiden met één van de onderstaande luxe maskers.

Seaweed masker

Dit rubbermasker van zeewier bevat vele mineralen. Deze stimuleren, zuiveren en hydrateren de huid. Dit masker absorbeert talg, verfijnt poriën en  geeft de huid een heldere, frisse uitstraling.

Vochtregulerend masker

Dit sterk vochtregulerend en verstevigend vliesmasker (op basis van plantaardige extracten) laat het vochtgehalte van de huid binnen 30 minuten met 25% stijgen. Je voelt en ziet direct het verschil.

Gipsmasker

Dit gipsmasker sluit de huid af en wordt daardoor warm. Dat effect houdt het vochtgehalte op peil en stimuleert de doorbloeding van de huid. Dit verhoogt de huidconditie, waardoor uw huid gaat stralen.

 

 

Bergman hydrating treatment: een weldaad voor uw huid

Deze intensief vochtinbrengende behandeling is een weldaad voor je huid. Na de reiniging en de intensieve scrub worden uw wenkbrauwen geëpileerd. Daarna ondergaat u een combinatie van huidstimulerende massages met vitaliserende maskers. Deze laten je huid optimaal stralen.

Het masker Dermotenseur geeft een sterk liftend en verstevigend effect. Tijdens dit masker ontvangt u een massage van hals, decolleté, schouders en handen. Hierna krijgt u een gezichtsmassage met de overgebleven gel (werkstoffen) uit het masker. Vervolgens brengen we een passende dagcrème aan.

Uw huid straalt als nooit tevoren...

 

Bergman Purifying treatment: diepe huidreiniging

Dit is een verzachtende, diepreinigende behandeling voor de onzuivere huid. Na de reiniging met een ontvettende washgel geven we een peeling die vuil en vetdeeltjes loslaten van het huidoppervlak. We controleren uw huid op verstoppingen en oneffenheden, waarna we het Purification masker aanbrengen. Tijdens dit masker ontvangt u een handmassage, waarna we uw wenkbrauwen epileren.

Vervolgens is het tijd voor het tweede masker, het zeewiermasker dat door middel van mineralen de huid zuivert. Tijdens dit masker ontvangt u een hals-, decolleté- en schoudermassage. Hierna brengen we een passende dagcrème aan.

Uw huid voelt weer puur!

 

Bergman Metamorphose Treatment: twee gezichtsmaskers

Een speciale behandeling met gebruik van twee soorten maskers. Na een intensieve reiniging en peeling worden uw wenkbrauwen geëpileerd en eventuele onzuiverheden verwijderd.

Vervolgens krijgt u een Metamorphose masker aangemeten. Dit is een vochtherstellend en stimulerend masker met toegevoegde Vitamine A. Daardoor gaat uw huid stralen. 

Daarna wordt het zogeheten Modellage masker aangebracht. Dit gipsmasker verwarmt de huid waardoor uw huid beter doorbloedt en het vochtgehalte reguleert. Tijdens het masker masseren we uw voeten. Na het verwijderen van het masker sluiten we af met een luchtige massage en een passende gezichtscrème.

Voel de kracht van twee!

 

Bergman Supreme: de meest luxueuze behandeling

De meest luxueuze Bergman huidbehandeling die er is voor een gladdere en jongere huid. Na de intensieve reiniging en peeling epileren we uw wenkbrauwen en worden eventuele onzuiverheden van de huid verwijderd.

Vervolgens smeren we uw huid in met vochtregulerende en stimulerende werkstoffen en meten we u het vochtstellend Metamorphose masker aan. Door het masker trekken de werkstoffen snel in uw huid. Over dit crèmemasker gaat het gipsmasker die het vochtgehalte van uw huid op peil houdt en laat stralen.

Tijdens dit masker geven we u een ontspannende weldadige massage van nek, schouders en decolleté. Uw voeten worden gemasseerd en na het verwijderen van het masker krijgt u ter afsluiting een serum en een luchtige gezichtsmassage met een passende dagcreme.

Baad in luxe

 

Bergman Speed treatment: binnen 40 minuten een stralende huid

Binnen 40 minuten verzorgen wij uw gezicht in de beautysalon en gaat u met een stralende huid bij ons vandaan. De Speed behandeling is geschikt voor alle huidtypes. Ideaal voor de vermoeide huid die er direct stralend uit moet zien.

Na het reinigen van uw gelaat gebruiken we een scrub om uw dode huidcellen te verwijderen en uw bloeddoorstroming te activeren. Na de scrub is het tijd voor een passend masker. Na het verwijderen van het masker wordt de dagcrème masserend aangebracht.Heeft u na deze behandeling nog tijd over? Dan verzorgen wij graag uw visagie.

Zo gaat u fris en volledig verzorgd bij ons de deur uit!

 

 

Bergman Men Treatment: speciaal voor mannen!

Na de reiniging met een ontvettende washgel geven we een peeling waardoor vuil en vetdeeltjes loslaten van het huidoppervlak.De huid wordt uitgebreid gecontroleerd op verstoppingen en oneffenheden, waarbij we ook het baardgebied onderzoeken en behandelen. Indien gewenst worden de wenkbrauwen geëpileerd.

Tijdens het op uw huidtype afgestemde masker wordt er een ontspannende nek-, schouders- en hoofdhuidmassage gegeven. Vervolgens brengen we een luchtige dagcrème aan, speciaal voor de mannenhuid.

Uw man is weer het heertje!

 

Bergman DUO behandeling: genieten voor 2

Gezellig samen met uw partner, vriend(in), zus, moeder of buurvrouw genieten van een weldadige en ontspannende duo gezichtsbehandeling. 

 

Weten wat een Bergman-behandeling bij Sense of Beauty kost? 

Of reserveer direct