Beautystudio 18

Bergman producten: voor elk huidtype

Sense of Beauty Enschede verkoopt onder meer professionele Bergman beauty care en huidverzorgingsproducten die in de Bergman Clinic zijn ontwikkeld.

Bergman Beauty Care is een complete en exclusieve lijn voor huidverzorging en huidverbetering voor het gezicht en lichaam. De producten bevatten vele waardevolle actieve en sterk geconcentreerde ingrediënten. Ze bieden uiterst effectieve oplossingen voor elk huidtype

 

OP AL DEZE PRODUCTEN KRIJGT U GEDURENDE HET GEHELE JAAR 25% KORTING (m.u.v. lopende acties)

 

 

Time Stop

Time-Stop is 1 van de "bestsellers" van Bergman Beauty Care. Deze crème helpt het verouderingsproces van de huid te vertragen. De rijke verzorgende crème met vitamine A, die dient als dag- en nachtverzorging, is de ideale oplossing voor zowel de droge als de rijpere huid, om de huid te verstevigen wat resulteert in een jeugdige uitstraling.

 

 

 

Aqua Injection

Aqua Injection biedt diepe hydratatie, en heeft de kracht om water te binden en een stevige hydratatiebescherming te creëren, om zo een optimale vochtbalans te bereiken. Het helpt de huid te beschermen, verzachten en te herstellen. Het geeft de huid een frisse en sprankelende uitstraling.

 

Youth Perfection

Youth Perfection is een luchtige verzorging die directe hydratatie en voeding biedt waardoor de huid optimaal verzorgd wordt en haar jeugdige karakter behoudt. Bergman Beauty Care's belangrijkste ingrediënt Beta Glucan, zorgt voor een perfecte huidconditie en beschermt de huid. Youth Perfection wordt snel opgenomen door de huid en geeft een zijdezacht effect.

Ook zeer geschikt voor de man!

 

Multi Task

Deze multi-actieve formule gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen. Botanische extracten en oliën pakken interne en externe stress aan en verbeteren de veerkracht van de huid.
Hyaluronzuur biedt intensieve hydratatie. Dat draagt onder meer bij aan de verbeterde weerstand van de huid en vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes.
Multi Task wordt snel opgenomen, heeft een mat effect en geeft de huid een jeugdige uitstraling.

 

Laser Repair

Deze uitzonderlijke dag- en nachtcrème is speciaal ontwikkeld voor het herstel van een overgevoelige en geïrriteerde huid als gevolg van (zon) licht, laserbehandeling of peeling.
Laser Repair bevat geen parfum, zodat allergische reacties uitgesloten zijn. Door de verzorgende en herstellende eigenschappen is de crème ook ideaal te gebruiken als aftersun.

 

 

Indien u een bijbehorende huidbehandeling wenst, kijkt u dan in ons assortiment: